ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΟΧΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΟΧΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Σε μια καθημερινότητα συμβιβασμού και υποταγής στα συμφέροντα του κράτους και των αφεντικών, τα όνειρα και οι ελπίδες κάθε ανθρώπου που θέλει να ζει ελεύθερος καταστέλλονται από την καθεστηκυία τάξη. «Η εξέγερση ενάντια στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ της εξουσίας προκάλεσε τη χλεύη των υποταγμένων, εθελόδουλων, των εξωνημένων κονδυλοφόρων της διανόησης. Κι από πίσω, πάντα τα πρόθυμα μαντρόσκυλα, οι υπηρέτες του κράτους, τα αριστερά δεκανίκια του καπιταλισμού, η καθεστωτική αριστερά. Κι όπως πάντα, η εκδίκηση του κράτους παραδειγματική : όσοι αρνούνται την πατρική αγκαλιά του, όσοι αρνούνται να γίνουν ρουφιάνοι, όσοι επιμένουν στις αρχές της αξιοπρέπειας και της αντίστασης, όλοι αυτοί που επαναστατούν πρέπει να πληρώσουν ακριβά. Πρέπει να βουλώσουν τα στόματα που τους φτύνουν.»

Το βράδυ της 16/04/04 συλλαμβάνεται από ασφαλίτες ο σύντροφος Πολύκαρπος Γεωργιάδης σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία απόπειρας εμπρησμού σταθμευμένου οχήματος της εταιρίας «security group4» και για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών εις βάρος των μπάτσων. Κατηγορίες τις οποίες ο ίδιος αρνείται. «Τα γεγονότα αυτά δεν συνέβησαν αλλά συνιστούν κατασκευάσματα των διωκτικών αρχών εις βάρος μου, λόγο των πεποιθήσεών μου ως αναρχικού». Στις 24/04 προφυλακίζεται στον κορυδαλλό και η πρώτη αίτηση αποφυλάκισης απορρίπτεται.

Για άλλη μια φορά το κράτος έδειξε το αληθινό του πρόσωπο προβάλλοντας σαν ασπίδα την έμπρακτη πολιτική του ενάντια στη τρομοκρατία, (όπως αυτό την παρουσιάζει) ενόψει ολυμπιάδας. Ενόψει μιας κερδοσκοπικής φιέστας που η φλόγα της «καίει» την ελευθερία μας. Ο κρατικός μηχανισμός προκαλεί την τρομοϋστερία προκειμένου να αποποιηθεί το δικό του τρομοκρατικό χαρακτήρα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ…

Θα μπορούσαμε να αδιαφορούμε, να συμβιβαστούμε με την υποδούλωση της ύπαρξής μας γυρίζοντας ταυτόχρονα τις πλάτες μας σε κάθε διωκόμενο αγωνιστή. Όμως σε κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται με αδιαλλαξία και αξιοπρέπεια στον εξουσιαστικό κόσμο και τα τσιράκια του (χωρίς να βασιζόμαστε σε κριτήρια «ενοχής» ή «αθωότητας» για να δράσουμε ανάλογα), βλέπουμε τον αγώνα για την κοινωνική και ατομική απελευθέρωση από κάθε μορφή εξουσίας, για την επανάκτηση της κλεμμένης μας ζωής.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΗΡΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ

Αναρχικοί-ες από το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι φιλοσοφικής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *